Салат з фенхеля і морського коктейлю
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Салат з фенхеля і морського коктейлю

Салати з морепродуктами - це завжди дуже смачно і корисно. Морський коктейль особливо гарний як інгредієнт в будь-якому салаті. Крім креветок і мідій в морський коктейль можуть входити кальмари, восьминоги, раки та інші морські мешканці. Фенхель - родич кропу, завдяки своєму анісову аромату ідеально поєднується з морепродуктами. Нарізають фенхель по можливості досить тонко. Вживаючи салат з фенхелю і морського коктейлю, людина поповнює свій організм відразу величезною кількістю корисних речовин.

Інгредієнти

  • Фенхель - 2 шт.
  • Цибуля червона - 1 шт.
  • Лимони - 1 шт.
  • Часник - 2 шт.
  • Кріп - 20 г.
  • Петрушка - 20 г.
  • Кінза - 20 г.
  • Перець чилі - 1 шт.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Мідії - 200 г.
  • Креветки - 8 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Подрібнити фенхель. Червону цибулю також нарізати дуже дрібно. У мисці змішати фенхель, цибулю, цедру і сік 1 лимона, додати подрібнений часник, посічену петрушку і кріп, нарізаний тонко перець чилі, влити оливкову олію. Перемішати всі інгредієнти в мисці.

  • 02

    Поставити сковороду на вогонь, налити в неї трохи оливкової олії, розігріти, обсмажити очищені креветки, через 2 хвилини додати в сковороду мідії без ракушок, смажити ще 1 хвилину.

  • 03

    Додати в миску морську суміш зі сковороди, посипати січеною кінзою, додати за смаком сіль і перець.