Салат із морепродуктів
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат із морепродуктів

Якщо сьогодні на вечерю хочеться щось особливого і неймовірно смачного, то ми можемо вам запропонувати рецепт салату з морепродуктів. Ми впевнені, що даний рецепт стане рядком номер один в арсеналі ваших рецептів салатів. Рецепт салату підійде також для сімейної святкової вечері. Смак салату виходить фантастичний. У своєму поєднанні рукола, пармезан і коктейль з морепродуктів дадуть той самий оригінальний рибний смак. Цей незабутній смак надовго залишиться в пам'яті найбільш вимогливих гурманів. Такий салат до того ж дуже корисний. Це в першу чергу джерело білка, мікроелементів і жирних кислот. Всі ці переваги даного салату з морепродуктів не можуть не змусити вас приготувати його сьогодні.

Інгредієнти

  • Коктейль із морепродуктів - 250 г.
  • Рукола - 1 пуч.
  • Сир Пармезан - 20 г.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Часник - 3 зуб.
  • Бальзамічний уксус - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Помідори черрі - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Коктейль із морепродуктів підсмажити на сковороді з оливковою олією і часником.

  • 02

    Руколу промити водою і руками розкласти на тарілці.

  • 03

    Помідори черрі розрізати на половинки і викласти на руколу. Наверх викласти підсмажені морепродукти.

  • 04

    Для заправки змішати бальзамічний оцет, сіль, перець і оливкову олію.

  • 05

    Полити заправкою салат. Зверху посипати тертим сиром Пармезан.