Салат з моркви і грибів
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат з моркви і грибів

Салат з моркви і грибів не вимагає ніяких особливих зусиль і за часом готується дуже швидко. Він дуже поживний і оригінальний на смак. Іноді до його складу додають відварену курку, що робить це блюдо ще ситнішим. Гриби можна використати будь-які, але частіше господарки вживають звичайні шампіньйони, свіжі або консервовані. Цей салат подають, як в теплому, так і в холодному вигляді. Він може бути, як окремою стравою, так і гарніром до м'яса, птиці або риби.

Інгредієнти

  • Морква - 2 шт.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Печериці - 150 г.
  • Оцет бальзамічний - 1 ст. л.
  • Перець червоний мелений - за смаком
  • Олія рослинна - 50 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Капуста пекінська - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нарвати руками листи капусти, викласти в салатницю. Моркву і перець почистити і нарізати.

  • 02

    Гриби нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Після, остудити.

  • 03

    Моркву, гриби і перець додати до листів капусти в миску. Змішати окремо рослинну олію і бальзамічний оцет. Заправити салат отриманою сумішшю, посолити і поперчити за смаком.