Салат із селери з йогуртом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат із селери з йогуртом

Вашій увазі простий і швидкий, але дуже смачний і вишуканий салат з не поєднуваних на перший погляд інгредієнтів. Кисло-солодкі яблучка, білокачанна капуста, свіжа селера та волоські горішки – цілком звичайна легка овочева закуска. Але варто додати в неї пікантну заправку з натурального йогурту і молока, як салатик заграє несподіваними смаковими нотками. Солодкий і солоний, кислий і пряний – всі ці епітети в точності описують багату палітру смаків цієї чудесної страви. Окрім нових смакових відчуттів Ви отримаєте надзвичайну користь, адже всі компоненти багаті вітамінами та цінними мінеральними речовинами. А ще цей овочевий салат оцінять люди, що пильно контролюють свою вагу.

Інгредієнти

  • Яблука - 1 шт.
  • Селера - 1 шт.
  • Капуста білокочанна - 150 г.
  • Горіхи волоські - 15 шт.
  • Молоко - 50 мл.
  • Йогурт - 200 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець білий мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нашаткувати капусту і посолити.

  • 02

    Яблука промити, очистити від шкірки і насіння, натерти на крупній тертці.

  • 03

    Селеру нарізати кільцями.

  • 04

    Змішати йогурт та молоко, додати в цю суміш подрібнені горіхи. Посолити і поперчити соус.

  • 05

    Змішати в мисці капусту, яблука і селеру, заправити соусом.