Салати зі свіжих фруктів і овочів вважаються одними з найбільш корисних і поживних страв у будь-якій кухні світу. Складові цього салату дозволяють нормалізувати роботу шлунку і відновити нормальний режим роботи кишечника. Найцікавіші поєднання на смак виходять з кисло-солодких фруктів і солодкуватих овочів. Якщо буряк і яблуко не солодкі, то можна додати в салат трохи цукру. Буряк для даного салату можна натерти на середній тертці. Для додання салату більшої сухості, натертий овоч залишають на деякий час в ситечку, щоб сік стікав. Витрати на дане вітамінізоване блюдо - мінімальні і щодо продуктів, і відносно часу приготування.
Буряк відварити до готовності. Очистити, нарізати кубиками.
Яблуко помити, очистити, натерти на тертці. Додати до буряку.
Часник і базилік дрібно нарізати. Змішати з яблуком і буряком.
Посолити, заправити олією. Перемішати.