Салат з буряка, яблука і базиліка
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Салат з буряка, яблука і базиліка

Салати зі свіжих фруктів і овочів вважаються одними з найбільш корисних і поживних страв у будь-якій кухні світу. Складові цього салату дозволяють нормалізувати роботу шлунку і відновити нормальний режим роботи кишечника. Найцікавіші поєднання на смак виходять з кисло-солодких фруктів і солодкуватих овочів. Якщо буряк і яблуко не солодкі, то можна додати в салат трохи цукру. Буряк для даного салату можна натерти на середній тертці. Для додання салату більшої сухості, натертий овоч залишають на деякий час в ситечку, щоб сік стікав. Витрати на дане вітамінізоване блюдо - мінімальні і щодо продуктів, і відносно часу приготування.

Інгредієнти

  • Буряк - 2 шт.
  • Яблуко - 1 шт.
  • Часник - 10 г.
  • Базилік - 10 г.
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Буряк відварити до готовності. Очистити, нарізати кубиками.

  • 02

    Яблуко помити, очистити, натерти на тертці. Додати до буряку.

  • 03

    Часник і базилік дрібно нарізати. Змішати з яблуком і буряком.

  • 04

    Посолити, заправити олією. Перемішати.