Салат "Родзинка"
Кількість порцій - 5
Час приготування - 40 хв

Салат "Родзинка"

Як і у всіх салатах з куркою, в цьому салаті є соковиті інгредієнти, які надають сухій курці м'який і соковитий смак. Це болгарський перець, а також шматочки ніжної шинки і пікантних маринованих грибів. За бажанням, шинку можна взяти копчену. Також цей салат можна робити і з індичатиною. Родзинкою салату є родзинки, які злегка підсолоджують, і соковиті шматочки консервованого ананаса. Родзинки при бажанні можна замінити сушеною вишнею для різноманітності. Салат виходить ситним, смачним і оригінально прикрашеним, завдяки чому він стане знахідкою для будь-якого святкового столу.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 200 г.
  • Шинка - 200 г.
  • Болгарський перець - 1,5 шт.
  • Консервовані гриби - 200 г.
  • Консервовані ананаси - 200 г.
  • Волоські горіхи - 30 г.
  • Родзинки - 30 г.
  • Майонез - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.

  • 02

    Перець нарізати кубиками.

  • 03

    Родзинки залити окропом на 5 хвилин.

  • 04

    З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.

  • 05

    Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.

  • 06

    Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.

Товар додано до кошику