Олів`є із язиком
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Олів`є із язиком

Існують різні рецепти салатів. На сторінках різних сайтів пропонуються рецепти цікавих, ексклюзивних і смачних салатів, які складаються з найрізноманітніших інгредієнтів. Салат, який ми пропонуємо приготувати не дуже дивує своєю різноманітністю, так як салат "Олів'є" - це класика жанру. Це, можна сказати, салат багатьох радянських поколінь. Без салату "Олів'є" неможливо було уявити жоден Новий Рік в Радянському Союзі. Але в даному рецепті ми трішки урізноманітнимо наш салат "Олів'є", додавши замість звичної вареної ковбаси яловичий язик. Яловичий язик відрізняється своїм ніжним і делікатесним смаком, тому в салаті "Олів'є" він розкриється зі своєї найкращої і ніжної сторони.

Інгредієнти

  • Яловичий язик - 1 шт.
  • Картопля - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Огірки мариновані - 2 шт.
  • Огірки свіжі - 1 шт.
  • Зелений горошок - 200 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Зелень - за смаком
  • Майонез - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    Язик, яйця, картоплю, моркву відварити до готовності.

  • 02

    Яйця дрібно покришити. Язик, моркву, картоплю, свіжі та мариновані огірки нарізати кубиками.

  • 03

    Дрібно нарізати цибулю і залити окропом.

  • 04

    Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити майонезом. Прикрасити зеленню.