Існують різні рецепти салатів. На сторінках різних сайтів пропонуються рецепти цікавих, ексклюзивних і смачних салатів, які складаються з найрізноманітніших інгредієнтів. Салат, який ми пропонуємо приготувати не дуже дивує своєю різноманітністю, так як салат "Олів'є" - це класика жанру. Це, можна сказати, салат багатьох радянських поколінь. Без салату "Олів'є" неможливо було уявити жоден Новий Рік в Радянському Союзі. Але в даному рецепті ми трішки урізноманітнимо наш салат "Олів'є", додавши замість звичної вареної ковбаси яловичий язик. Яловичий язик відрізняється своїм ніжним і делікатесним смаком, тому в салаті "Олів'є" він розкриється зі своєї найкращої і ніжної сторони.
Язик, яйця, картоплю, моркву відварити до готовності.
Яйця дрібно покришити. Язик, моркву, картоплю, свіжі та мариновані огірки нарізати кубиками.
Дрібно нарізати цибулю і залити окропом.
Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити майонезом. Прикрасити зеленню.