Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат з горбушею і картоплею
Салат з горбушею і картоплею

Салат з горбушею і картоплею

Одним з представників видів лососевих риб є горбуша, або рожевий лосось. У ній міститься велика різноманітність корисних речовин, мінералів і вітамінів, вона корисна для шкіри, слизових оболонок, травного тракту і нервової системи. Горбушу в їжу вживають солону або консервовану. Але корисних речовин і вітамінів в ній збережеться більше, якщо менше піддавати її кулінарній обробці. Тому краще всього використовувати горбушу для приготування різноманітних салатів. Салат з горбушею і картоплею готується швидко і легко, і виходить дуже ситним, після нього ще довго не відчувається почуття голоду.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Солона горбуша — 150 г.
  2. 2. Картопля — 250 г.
  3. 3. Часник — 2 зубчика
  4. 4. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  5. 5. Оцет 6% — 1 ст. л.
  6. 6. Листя салату — за смаком

Етапи готування

  1. Відварити картоплю до готовності. Остудити.

  2. Почистити і нарізати кубиками.

  3. Горбушу нарізати невеликими шматочками.

  4. Зробити заправку для салату, змішавши олію і оцет. Додати видавлений через часниковий прес часник.

  5. На блюдо викласти листя салату. На нього викласти картоплю і горбушу. Полити заправкою.