Салат з грибами, млинцями і цибулею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат з грибами, млинцями і цибулею

Млинці – це всімаулюблене самостійне блюдо. Кухні різних країн світу можуть похвалитися рецептами приготування різноманітних млинців. У цьому салаті використовуються яєчні млинці, для приготування яких беруть лише яйця, і не додають борошно. Салат виглядає дуже красиво і має приємний і апетитний аромат. З основними інгредієнтами можна сміливо експериментувати. Замість маринованих грибів цілком підійде варена курка. Цією начинкою можливо навіть наповнити кошики, які чудово підійдуть для будь-якого сімейного свята. Цим оригінальним салатом будь-яка господиня безсумнівно приємно здивує своїх близьких і гостей.

Інгредієнти

  • Яйця - 5 шт.
  • Мариновані печериці - 200 г.
  • Цибуля - 200 г.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Збити яйця (окремо).

  • 02

    Вилити на сковороду, змащену олією, посмажити до золотистого кольору.

  • 03

    Посмажити із зворотнього боку.

  • 04

    Нарізати соломкою.

  • 05

    Цибулю нарізати соломкою.

  • 06

    Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору.

  • 07

    Гриби нарізати.

  • 08

    Змішати млинчики, гриби, цибулю. Посолити, поперчити.

  • 09

    Заправити майонезом.