Салат із консервованої горбуші
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат із консервованої горбуші

Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.

Інгредієнти

  • Горбуша (консерва) - 150 г.
  • Відварений рис - 300 г.
  • Огірок - 1 шт.
  • Консервована кукурудза - 4 ст. л.
  • Майонез - за смаком
  • Сметана - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити яйця вкруту.

  • 02

    У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.

  • 03

    Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.

  • 04

    Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.