Салат з крабами і грибами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Салат з крабами і грибами

Салат з крабами і грибами - це дуже смачний, соковитий салат, гідний будь-якого святкового столу. Він цілком може замінити всіма улюблений салат «Олів'є». Обидва практично однакові по часу, який витрачається на їх приготування і за кількістю компонентів. При приготуванні салату не варто замінювати справжнє крабове м'ясо крабовими паличками, в яких, як відомо, немає крабів. Це тільки може зіпсувати його смак. Із грибів підійдуть будь-які: білі, печериці, маслюки та інші. Цей салат не відноситься до дієтичних салатів, так як є дуже ситним. Із напоїв до нього зазвичай подають біле сухе вино.

Інгредієнти

  • Сіль - за смаком
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Картопля - 2 шт.
  • Печериці - 200 г.
  • Гриби білі - 100 г.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • М'ясо краба - 200 г.
  • Шинка - 100 г.
  • Майонез - 4 ст. л.
  • Маслини - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити картоплю в киплячій підсоленій воді, до готовності. Після чого остудити і нарізати кубиками.

  • 02

    Гриби відварити, печериці нарізати половинками, білі гриби дрібно нарізати.

  • 03

    Шинку, крабове м'ясо і солодкий перець нашаткувати.

  • 04

    Збити міксером суміш майонезу та лимонного соку, додати також білі гриби, посолити і поперчити за смаком.

  • 05

    Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити приготовленим соусом.