Салат з куркою, перцем і морквою
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Салат з куркою, перцем і морквою

Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 100 г.
  • Морква - 100 г.
  • Солодкий перець - 100 г.
  • Часник - 1 зубчик
  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чебрець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.

  • 02

    У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.

  • 03

    Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.