Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат з кус-кусом, помідорами і фетою
Салат з кус-кусом, помідорами і фетою

Салат з кус-кусом, помідорами і фетою

Кус-кус - це не тільки модна, корисна і поживна каша. Ці маленькі золотаві зернятка можна використовувати для приготування оригінальних страв, наприклад, салатів. Якщо використовувати соус або маринад, крупу не потрібно варити і навіть заливати окропом. Навіщо кус-кус в салаті? Для незвичайної текстури, красивого зовнішнього вигляду, і, звичайно ж, з ним страва стане смачнішою і ситнішою. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує поєднувати кус-кус з помідорами, фетою і зеленню. Радимо спробувати!

Кількість порцій 1
Час приготування 25 хв

  1. 1. Кус-кус — 50г
  2. 2. Фета — 60г
  3. 3. Помідор консервований — 25г
  4. 4. Помідор в'ялений — 20г
  5. 5. Молоко — 10мл
  6. 6. Синя цибуля — 20г
  7. 7. Пластівці чилі — 1г
  8. 8. Цедра і фреш з половинки лимона — 100г
  9. 9. Маш-салат — 7г
  10. 10. Рукола — 7г
  11. 11. Базилік — 3г
  12. 12. Бебі шпинат — 7г
  13. 13. М'ята — 3 гілочки
  14. 14. Кінза — 3 гілочки
  15. 15. Перець чорний — за смаком
  16. 16. Сіль — за смаком
  17. 17. Цукор — за смаком

Етапи готування

  1. Суху крупу насипати в піалу і залити розсолом, злитим з консервованих помідорів.

  2. Зробити крем з фети.

  3. З консервованих помідорів приготувати пюре. В'ялені помідори, цедру лимона, кінзу з м'ятою і цибулю подрібнити і змішати з кус-кусом. Додати гострий сушений перець. Добре вимішати салат.

  4. Додати сіль, цукор, влити олію з в'ялених томатів.

  5. В окремому посуді змішати подрібнені маш-салат, бебі шпинат, рукколу. Цю суміш заправити олією з в'ялених томатів, посолити і поперчити.

  6. Викласти салат на тарілку в наступному порядку: шар крему, кус-кус і салатна суміш.