Салат із квашеною капустою, шинкою і яблуком
Кількість порцій - 3
Час приготування - 25 хв

Салат із квашеною капустою, шинкою і яблуком

Незважаючи на уявну невигадливість і простоту цей салат добре включити у своє меню взимку, коли особливо треба підкріпити організм вітамінами. Хоча він настільки легкий і освіжаючий, що буде до нагоди і в літню спеку. Квашена капуста - необмежене джерело всіляких вітамінів і мікроелементів. Крім того, квашена капуста це дуже смачно!!! А ось шинка - абсолютно незамінний на кухні продукт, стане справжньою королевою цієї страви, що апетитно виглядає і ароматно пахне. Яблука додадуть у ваш раціон незлічену кількість так потрібних вам мінеральних речовин. Щоб страва не виглядала буденною її можна прикрасити часточками яблук, ягодами журавлини, зеленню.

Інгредієнти

  • Квашена капуста - 200 г
  • Шинка - 200 г
  • Зелений горошок - 1 банка
  • Яблуко (середнє) - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Рослинна олія - за смаком
  • Мелений чорний перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Квашену капусту промити, щоб позбутися від зайвої кислоти, обсушити і дрібно порізати.

  • 02

    Цибулю дрібно нарізати.

  • 03

    Яблуко очистити (можна і не очищати) і нарізати соломкою.

  • 04

    Шинку також нарізати соломкою.

  • 05

    Із зеленого горошку злити рідину.

  • 06

    З'єднати квашену капусту, цибулю, яблуко, шинку і горошок, поперчити, заправити салат олією і добре все перемішати.