Салат із лисичками і пармезаном
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Салат із лисичками і пармезаном

Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.

Інгредієнти

  • Лисички - 200 г.
  • Оливкова олія - 30 г.
  • Кунжут - 10 г.
  • Пармезан - 20 г.
  • Соєвий соус - 10 г.
  • Листя салату - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.

  • 02

    Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.

  • 03

    Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.