Розкрити апетитний смак макаронів можна, застосувавши їх в незвичній для них ролі. Яким чином? Приготувати салат! Ви будете в захваті від "макаронного салату" з кукурудзою, помідорами, перцем і курячим м'ясом. За легендою, "макарони" дістали назву в 16 столітті від італійського підприємця. Його дочка з тіста ліпила тонкі трубочки і розвішувала їх на мотузку, помітивши це, хазяїн зварив їх, заправив томатним соусом і пригостив гостей. Після цього, з'явилася фабрика по виготовленню локшини. Марко Ароні (так звали винахідника) назвав незвичайну продукцію "макаронами". Пік популярності макаронних виробів припадає на ХХ століття і не згасає до сьогодні.
Куряче філе відварити. Остудити. Нарізати невеликими шматочками. Викласти в миску. Відставити.
Макарони відварити в підсоленій воді. Перейти до овочів. Консервовану кукурудзу звільнити від рідини. Висипати в миску. Зайнятися болгарським перцем і помідорами.
Помідори і перець помити. Очистити. Нарізати: помідори - часточками, перець - соломкою. Відправити до кукурудзи.
Зелень помити. Посікти. З'єднати з овочами. Часник подрібнити за допомогою пресу. Змішати усі інгредієнти із остиглими макаронами.
Додати до макаронів раніше нарізану курку. Посолити. Розмішати. Перед подачею додати майонез.