Салат з макаронами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Салат з макаронами

Розкрити апетитний смак макаронів можна, застосувавши їх в незвичній для них ролі. Яким чином? Приготувати салат! Ви будете в захваті від "макаронного салату" з кукурудзою, помідорами, перцем і курячим м'ясом. За легендою, "макарони" дістали назву в 16 столітті від італійського підприємця. Його дочка з тіста ліпила тонкі трубочки і розвішувала їх на мотузку, помітивши це, хазяїн зварив їх, заправив томатним соусом і пригостив гостей. Після цього, з'явилася фабрика по виготовленню локшини. Марко Ароні (так звали винахідника) назвав незвичайну продукцію "макаронами". Пік популярності макаронних виробів припадає на ХХ століття і не згасає до сьогодні.

Інгредієнти

  • Макарони - 150 г.
  • Кукурудза консервована - 300 г.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Помідори черрі - 4 шт.
  • Філе куряче - 200 г.
  • Зелень - пучок
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Часник - 1 зуб.

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити. Остудити. Нарізати невеликими шматочками. Викласти в миску. Відставити.

  • 02

    Макарони відварити в підсоленій воді. Перейти до овочів. Консервовану кукурудзу звільнити від рідини. Висипати в миску. Зайнятися болгарським перцем і помідорами.

  • 03

    Помідори і перець помити. Очистити. Нарізати: помідори - часточками, перець - соломкою. Відправити до кукурудзи.

  • 04

    Зелень помити. Посікти. З'єднати з овочами. Часник подрібнити за допомогою пресу. Змішати усі інгредієнти із остиглими макаронами.

  • 05

    Додати до макаронів раніше нарізану курку. Посолити. Розмішати. Перед подачею додати майонез.