Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі

Салат із сьомгою можна віднести до делікатесних страв. Він легкий, барвистий і дуже смачний. Підходить як для буднів, так і для свят. Всі компоненти гармонійно поєднуються в ньому. Дуже важливо в цьому салаті вибрати смачну сьомгу. Замість сьомги можна використовувати будь-яку солону червону рибу: форель, горбушу, кету. У будь-якому випадку, червона риба в цьому салаті розкриє весь свій гастрономічний потенціал. Відносно яєць: в салат можна класти як перепелині, так і курячі яйця, посилаючись на свій власний смак. Але при цьому варто пам'ятати, що перепелині яйця значно корисніше для нашого організму.

Інгредієнти

  • Салат "Айсберг" - 200 г.
  • Сьомга - 100 г.
  • Яйця перепелині - 8 шт.
  • Помідори черрі - 16 шт.
  • Петрушка - 15 г.
  • Сік лимонний - 1 ст.л.
  • Олія оливкова - 4 ст.л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Хліб білий - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Салат промити, викласти на паперовий рушник, просушити.

  • 02

    Яйця відварити в киплячій воді протягом 3-4 хвилин, потім відразу ж опустити в холодну воду, яйця повинні повністю охолонути. Після, очистити яйця і розрізати кожне на дві частини.

  • 03

    Помідори промити, розрізати кожен помідор на чотири частини, присипати помідори сіллю.

  • 04

    Петрушку промити під холодною водою, просушити на паперовому рушнику.

  • 05

    Змішати в блендері лимонний сік, оливкову олію і петрушку, подрібнити до однорідної маси, після посолити і поперчити за смаком.

  • 06

    На тарілку викласти гірку порваного руками салату, викласти зверху на нього нарізану на шматочки рибу, додати помідори і яйця, викласти підсмажені на оливковій олії грінки, заправити соусом з блендера.