Салат з оселедця з яблуком
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат з оселедця з яблуком

Якщо з оселедця вам доводилося готувати тільки всім відомий салат під шубою, візьміть на озброєння ще один рецепт. Довго клопотати над ним не доведеться, а смак сподобається вам не менше. Якщо картоплею, яйцями і цибулею в салаті нікого не здивувати, то в цьому салаті основний тон задає оригінальне поєднання яблук і оселедця. Яблука додадуть вам не лише кисло-солодкий смак і приємний аромат, такий незвичайний в цьому поєднанні, але і масу вітамінів і інших необхідних корисностей. При подачі рекомендуємо прикрасити його зеленню і часточками яблук, які треба обов'язково окропити лимонним соком, щоб вони не потемніли.

Інгредієнти

  • Філе оселедця - 300 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Картопля - 3 шт
  • Яблука (середні) - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Майонез - за смаком
  • Мелений чорний перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю відварити в мундирі і остудити.

  • 02

    Яйця відварити і також остудити.

  • 03

    Тим часом дрібно нарізати цибулю, потім залити її окропом і залишити на 10 хвилин. Потім злити окріп і промити цибулю холодною водою - це допоможе видалити гіркоту.

  • 04

    Картоплю, яка вистигла, очистити і нарізати кубиками.

  • 05

    Філе оселедця нарізати кубиками приблизно такого ж розміру.

  • 06

    Яблука очистити, видалити серцевину і також нарізати кубиками.

  • 07

    Яйця натерти на середній терці.

  • 08

    З'єднати всі компоненти салату, поперчити і заправити майонезом за смаком.