Салат з тунцем і стручковою квасолею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат з тунцем і стручковою квасолею

Салат з тунцем і стручковою квасолею – це дуже смачне, легке і корисне блюдо. Цей салат багатий білком, як рослинним, так і твариним. Рецепт приготування цього салату досить простий. Для салату використовують як свіжу квасолю, так і заморожену. Щоб зберегти яскравий колір квасолі, відварену квасолю відразу ж охолоджують під струменем холодної води. Якщо для салату брати тунець не в маслі, а у власному соку, то калорійність салату буде зменшена. В якості заправки до салату зі стручковою квасолею і тунцем найкраще підходить не рафінована соняшникова олія. Цей салат відмінно підійде як до звичайної вечері, так і до святкового столу.

Інгредієнти

  • Консервований тунець - 200 г.
  • Стручкова квасоля - 200 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Зелень - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю відварити протягом 10 хвилин.

  • 02

    Зелень дрібно покришити.

  • 03

    Перепелині яйця розрізати на 2 частини.

  • 04

    Змішати квасолю, тунець (рідину злити), зелень. Трохи посолити, поперчити. Заправити соняшниковою олією. При подачі в центр тарілочки викласти салат, по краях викласти яйця.