Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами – дуже смачне, ситне і ароматнее блюдо. Головною родзинкою страви є запечене філе курки і млинці з зеленню. Млинці для цього салату готуються без борошна і більше нагадують омлет, тому вони більш пікантні і ароматні, ніж звичайні. Грудка запечена більш соковита і ніжна, ніж відварена і надає салату зовсім інший смак. Замість майонезу салат можна заправити оливковою олією, тоді він буде більш корисним для організму. Цей незвичайний салат з легкістю можна приготувати для будь-якого святкового столу, особливо він порадує Ваших гостей в новорічні свята.
Куряче філе посолити і поперчити за смаком. Загорнути у фольгу. Покласти у форму для запікання. Поставити в духовку на температуру 180°C. Запікати 30 хвилин.
Окремо дрібно нарізати цибулю, гриби та філе.
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати гриби. Посолити, поперчити і смажити 15 хвилин.
Помідори розрізати на 2 частини.
Зелень дрібно нарізати. У ємності збити яйця. Додати кріп і посолити. Ретельно перемішати.
Сковороду трохи змастити маслом. З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).
Перевернути і обсмажити з іншого боку.
Остудити і нарізати соломкою.
Змішати філе, гриби, помідори, млинчики. Якщо необхідно, досолити.
Заправити майонезом.