Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами

Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами – дуже смачне, ситне і ароматнее блюдо. Головною родзинкою страви є запечене філе курки і млинці з зеленню. Млинці для цього салату готуються без борошна і більше нагадують омлет, тому вони більш пікантні і ароматні, ніж звичайні. Грудка запечена більш соковита і ніжна, ніж відварена і надає салату зовсім інший смак. Замість майонезу салат можна заправити оливковою олією, тоді він буде більш корисним для організму. Цей незвичайний салат з легкістю можна приготувати для будь-якого святкового столу, особливо він порадує Ваших гостей в новорічні свята.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 300 г.
  • Печериці - 300 г.
  • Помідори черрі - 20 шт.
  • Цибуля - 150 г.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Яйця - 3 шт.
  • Кріп - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе посолити і поперчити за смаком. Загорнути у фольгу. Покласти у форму для запікання. Поставити в духовку на температуру 180°C. Запікати 30 хвилин.

  • 02

    Окремо дрібно нарізати цибулю, гриби та філе.

  • 03

    Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати гриби. Посолити, поперчити і смажити 15 хвилин.

  • 04

    Помідори розрізати на 2 частини.

  • 05

    Зелень дрібно нарізати. У ємності збити яйця. Додати кріп і посолити. Ретельно перемішати.

  • 06

    Сковороду трохи змастити маслом. З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).

  • 07

    Перевернути і обсмажити з іншого боку.

  • 08

    Остудити і нарізати соломкою.

  • 09

    Змішати філе, гриби, помідори, млинчики. Якщо необхідно, досолити.

  • 10

    Заправити майонезом.