Салат "Солодка жінка"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Салат "Солодка жінка"

Усі інгредієнти, які містить представлений вітамінний салат, почали додаватися в нього на початку XVIIII століття. І, до речі, в цьому періоді його вже заправляли майонезом. До цього салат мав вигляд суміші з цибулі і петрушки, запрвленых медом і сіллю. Проте першим іменитим і популярним в сучасній кулінарії вважався вінегрет. У наш час для заготівлі цієї страви використовують більше інгредієнтів, та і значущість їх набагато збільшилася, із-за наявності чималої кількості вітамінів і звичайно ж, швидкості приготування. Салат "Солодка жінка" містить усі вищезгадані особливості, тому особливо порадує жіночу половину, що стежать за харчуванням, фігурою і зовнішнім виглядом. Хочете випромінювати красу - налягайте на корисні салати!

Інгредієнти

  • Капуста - 500 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Яблуко - 2 шт.
  • Сухофрукти - 150 г.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Лимон - 1/2 шт.
  • Цукор - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спершу слід замочити сухофрукти (30 хвилин). Потім можна  нашаткувати капусту. Очистити моркву, натерти на велику терку.

  • 02

    Посолити за смаком, перетерти овочі, до появи соку. Вижати сік лимона, додати 1 ст. л. ложку цукру. Перемішати.

  • 03

    Додати порізані сухофрукти (курага, чорнослив, родзинки), порізане яблуко. Перемішати. Заправити майонезом за смаком. Дати постояти близько години для просочення соком.