Салат в апельсині
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат в апельсині

Не знаєте, що приготувати на вечерю? Такого легкого, незвичайного, ексклюзивного, малокалорійного, але в той же час дуже ситного і щоб без гарніру? Тоді даний рецепт страви "салат в апельсині" для вас. Смак, який в собі поєднують "чашечки" апельсина наповнить вас гармонією і енергією. Смаковий букет, який дають огірки, куряче філе і апельсин не залишить байдужим нікого. Цей живильний і освіжаючий салатик також чудово підійде для вашого столу у разі, якщо ви сьогодні чекаєте гостей. Він стане не тільки цінною закускою на вашому святковому столі, але також буде служити чудовою його прикрасою.

Інгредієнти

  • Апельсини - 2 шт.
  • Огірки - 2 шт.
  • Куряче філе - 300 г
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання), остудити і дрібно нарізати.

  • 02

    Тим часом кожен апельсин розрізати на 2 половинки у формі чашок із зубчиками (навіть якщо немає навичок розрізати їх фігурно, рівний край теж буде добре виглядати).

  • 03

    З апельсинів вийняти м'якіть і порвати руками.

  • 04

    Огірки (можна разом із шкіркою) нарізати дрібними кубиками або тонкою соломкою.

  • 05

    З'єднати апельсини, куряче філе й огірки, посолити і заправити майонезом за смаком.

  • 06

    Викласти отриманий салат в апельсинові чашечки. При подачі салат можна прикрасити оливками, маслинами, гілочками зелені