Салат "Захват"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Салат "Захват"

Салат «Захват», приготований за цим рецептом, дійсно викликає справжнім захват. Це справжні ласощі, що відрізняються незвичайними смаковими якостями, гарним зовнішнім виглядом, приємним ароматом. Головну пікантну нотку цьому салату привносить чорнослив, залишаючи після себе приємний післясмак, а горішки діляться своїм ароматом. Готовий салат потрібно залишити на час настоятися. Подавати цей салат краще в красивому глибокому блюді, прикрашеному свіжою зеленню або овочами. Також можна присипати його трохи тертим сиром. В результаті вийде не просто смачно, але і дуже красиво.

Інгредієнти

  • Стегенця - 500 г.
  • Яйця - 6 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) - 100 г.
  • Часник - 3 зубчика
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Волоські горіхи - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Окорочка відварити протягом 40 хвилин. Остудити.

  • 02

    Відокремити м'ясо від кісток і нарізати невеликими шматочками.

  • 03

    Збити яйця. Посолити.

  • 04

    Вилити їх на гарячу сковороду, змащену олією. Смажити до золотистого кольору.

  • 05

    Обсмажити і зі зворотнього боку. Таким чином обсмажити всі 6 яєць.

  • 06

    Готові млинці нарізати соломкою.

  • 07

    Чорнослив замочити на 30 хвилин. Потім дрібно нарізати.

  • 08

    Горіхи подрібнити в блендері або дрібно порубати.

  • 09

    Змішати млинчики, куряче м'ясо, чорнослив, горіхи. Трохи посолити.

  • 10

    Додати дрібно порубаний часник і заправити майонезом.