Салат український
Кількість порцій - 12
Час приготування - 2 г

Салат український

Консервовані салати на зиму - це подарунок для господині. По-перше, ви економите час сервірування столу: відкрили банку і у вас готова повноцінна страва. А по-друге, це багата мінеральними речовинами добавка до харчового раціону взимку. Про вітаміни, звичайно, тут мова не йде, але мікроелементи при тепловій обробці дійсно до єдиного всі зберігаються. Звичайно, зараз можна все купити в супермаркетах. Але домашня консерва поза конкуренцією. До того ж домашнє консервування є корисним літнім проведенням часу. Сьогодні ми навчимо вас готувати прекрасний зимовий салат "Український". Відкривши баночку такого салату взимку ви відмінно урізноманітите ваше меню.

Інгредієнти

  • Сіль - 40 г.
  • Перець горошком - 20 шт.
  • Олія рослинна - 0,5 л.
  • Морква - 500 г.
  • Цибуля болгарська - 500 г.
  • Перець солодкий - 1,5 кг.
  • Помідори - 1,5 кг.
  • Цукор - 80 г.
  • Оцет 9% - 100 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Помідори нарізати півкільцями, моркву нашаткувати, цибулю кільцями порізати, перець нарізати смужками.

  • 02

    Всі овочі скласти в мисці, додати в миску оцет, цукор, сіль і олію рослинну.

  • 03

    Перемішати салат, скласти в банки, додати в кожну по 4 горошини перцю, поставити стерилізувати на 1 годину, після закатати. Перевернути догори, накрити покривалом.