Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат "Перлина"
Салат "Перлина"

Салат "Перлина"

Якщо сьогодні у вас особливий випадок і на вечерю хочеться чогось святкового і особливого, то ми можемо вам запропонувати рецепт салату "Перлина". Ми впевнені, що даний рецепт стане перлиною в арсеналі ваших рецептів салатів. Рецепт даного салату підійде для сімейної святкової вечері. Смак салату виходить фантастичний. У своєму поєднанні слабосолений лосось і апельсини дадуть той самий оригінальний і ексклюзивний смак. Цей незабутній смак надовго залишиться в пам'яті найбільш вимогливих гурманів. Яйця і сир наситять ваш організм білками. Оливки додадуть витонченого аромату і смаку салату. Все це не може не змусити приготувати вас сьогодні салат "Перлина".

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Слабосолений лосось — 300 г.
  2. 2. Апельсин — 1 шт.
  3. 3. Яйця — 6 шт.
  4. 4. Оливки — 10 шт.
  5. 5. Твердий сир — 100 г.
  6. 6. Майонез — 200 г.
  7. 7. Червона ікра — 100 г.
  8. 8. Листя салату — 4 шт.

Етапи готування

  1. Всі інгредієнти викладати шарами, кожен шар змащувати майонезом.

  2. Білки, жовтки та твердий сир натерти на дрібній тертці. Рибу та апельсин нарізати кубиками. Оливки нарізати кружечками.

  3. На тарілку викласти листя салату. Поверх частину білків, жовтки, частину червоної риби, оливки, решту риби, твердий сир, апельсин і решту білків.

  4. Прикрасити червоною ікрою та оливками.