Салат з лосося, селери і моркви
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Салат з лосося, селери і моркви

До вашої уваги рецепт досить оригінального салату, родом із США. У цьому салаті не так вже й багато інгредієнтів (лосось (слабосолений або копчений), морква і селера), але багато користі. Лосось збагатить організм омега-3 кислотами, а вітаміни, які містяться в моркві і селері, прекрасно засвояться за допомогою оливкової олії, яка також корисно для організму. Тому цей салат вважається збалансованим, простим і смачним. Якщо ви любите більш ситні салати, то додайте рис. Рис можна також подати як гарнір до салату. Гарніром може виступити і макарони з твердих сортів пшениці. А до заправки для смаку можна додати трохи лимонного соку і подрібненої зелені, наприклад, петрушки або базиліка.

Інгредієнти

  • Лосось слабосолений - 150 г.
  • Селера - 100 г.
  • Морква - 80 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Оливкова олія - 10 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Рибу нарізати невеликими шматочками. Селеру помити і нарізати кубиками. Моркву помити, очистити, нарізати кубиками або кружечками. Додати перець, оливкову олію і перемішати салат.