Суп-пюре сальморехо роблять в Іспанії з давніх часів, тому якщо вам забажалось чогось по-справжньому оригінального та заморського цей супчик саме для вас. Використання в даній страві шматочків білого хліба завжди дає можливість насититись сповна. А поєднання свіженьких, зварених яєць з ароматною копченою ковбаскою є просто неперевершеним. Додавання соковитих помідор та духмяних зубчиків часничку вдало доповнюють цей прохолодний коктейль літа. З впевненістю можна говорити про насиченість вітамінами та мінералами даної страви, її поживність та енергетична цінність є головними складовими. Тому готуйте з любов'ю сальморехо для себе та своїх близьких, адже їх здоров'я - це найголовніше!
Яйця поставити варитися.
Під час варіння яєць підготувати всі інші інгредієнти, крім ковбаси.
Всі підготовлені продукти, включаючи хліб, скласти у велику миску і подрібнити блендером в однорідну масу.
Додати сіль, оливкову олію, оцет, часник, збивати ще кілька хвилин.
Зварені яйця і копчену ковбасу порізати кубиками. При подачі налити сальморехо в глибоку тарілку і додати нарізані яйце і ковбасу по 1 ст. ложці.