Сальморехо (холодний іспанський суп)
Кількість порцій - 5
Час приготування - 15 хв

Сальморехо (холодний іспанський суп)

Суп-пюре сальморехо роблять в Іспанії з давніх часів, тому якщо вам забажалось чогось по-справжньому оригінального та заморського цей супчик саме для вас. Використання в даній страві шматочків білого хліба завжди дає можливість насититись сповна. А поєднання свіженьких, зварених яєць з ароматною копченою ковбаскою є просто неперевершеним. Додавання соковитих помідор та духмяних зубчиків часничку вдало доповнюють цей прохолодний коктейль літа. З впевненістю можна говорити про насиченість вітамінами та мінералами даної страви, її поживність та енергетична цінність є головними складовими. Тому готуйте з любов'ю сальморехо для себе та своїх близьких, адже їх здоров'я - це найголовніше!

Інгредієнти

  • Помідори - 1 кг
  • Батон нарізаний - 1 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Яйця - 2 шт
  • Копчена ковбаса - 100 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - за смаком
  • Оцет яблучний - за смаком
  • Оливкова олія - 15 мл

Етапи приготування

  • 01

    Яйця поставити варитися.

  • 02

    Під час варіння яєць підготувати всі інші інгредієнти, крім ковбаси.

  • 03

    Всі підготовлені продукти, включаючи хліб, скласти у велику миску і подрібнити блендером в однорідну масу.

  • 04

    Додати сіль, оливкову олію, оцет, часник, збивати ще кілька хвилин.

  • 05

    Зварені яйця і копчену ковбасу порізати кубиками. При подачі налити сальморехо в глибоку тарілку і додати нарізані яйце і ковбасу по 1 ст. ложці.