Сальса з авокадо і сиром фета
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Сальса з авокадо і сиром фета

Ні-ні, ви не помилилися. Це дійсно кулінарний сайт, це не уроки латино-американських та інших танців. І хоча у багатьох сальса асоціюється з танцями, все ж сьогодні ми будемо говорити про страви. Взагалі, сальса - це типовий мексиканський соус. Як і всі латинське, він досить гострий . Найчастіше сальсу роблять із відварених або тушкованих томатів з чилі і різними запашними травами. У нашому варіанті можна ще додати сир, часник і авокадо для більш насиченого смаку. Після того, як соус настоїться, він буде ще набагато смачнішим. Подавати можна не тільки з чіпсами, хоча з ними соус дуже смачний. Можна подавати навіть з гарнірами.

Інгредієнти

  • Помідори - 4 шт.
  • Цибуля червона - 0,5 шт.
  • Часник - 2 шт.
  • Авокадо - 2 шт.
  • Сир фета - 150 г.
  • Петрушка - 1 ст. л.
  • Оцет винний червоний - 3 ст. л.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Орегано сушений - 0,5 ч. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Овочі нарізати кубиками, сир також подрібнити кубиками.

  • 02

    У миску висипати помідори, цибулю, часник, авокадо. Змішати суміш у мисці з петрушкою, орегано, олією і оцтом. Залишити настоятися протягом 2-6 годин.

  • 03

    Подавати з чіпсами.