Сальса
Кількість порцій - 4
Час приготування - 7 хв

Сальса

Вашій увазі найпростіший, легкий і швидкий рецепт традиційної мексиканської страви – сальси. Легенда свідчить, що цей остренький соус був названий на честь відомого на весь світ латиноамериканського запального танцю, який також яркий, пекучий і пристрасний як ця страва. Існують різні варіанти приготування сальси, для яких інгредієнти попередньо обсмажуються або відварюються, а вже потім збиваються за допомогою блендера. У нашому ж випадку, Ви зможете вже через п'ять хвилин насолоджуватися смаком цього пікантного соусу, зануривши в нього скибочку свіжого хліба, овочі або шматочок м'яса. Подають сальсу не тільки в якості діпа, але і як прекрасне доповнення до м'ясних, рибних страв і овочевих закусок.

Інгредієнти

  • Томат - 100 г
  • Перець чилі - 90 г
  • Часник (зубчики) - 2 шт
  • Лайм (30 мл соку) - 80 г
  • Болгарський перець (червоний) - 50 г
  • Кмин - 5 г
  • Кінза свіжа - 5 г
  • Сіль - 10 г

Етапи приготування

  • 01

    Додайте всі інгредієнти до чаші блендера. Змішуйте до отримання однорідної маси. Подавайте прикрасивши петрушкою.