Солоні сирники з бринзою та зеленню
Кількість порцій - 2
Час приготування - 50 хв

Солоні сирники з бринзою та зеленню

Ми звикли, що сирники - це хороша закуска до чаю. Вони завжди солоденькі і легенькі. Іноді з додаванням сухофруктів. Але існує чимало рецептів солоних сирників, які можна подавати і до основного столу. У рецепті цих сирників є бринза і зелень, що надає їм особливий смак (який має бринза), ну а зелень - прекрасний аромат. Не забуваємо і про користь всіх інгредієнтів, що тут присутні. Кисломолочні продукти потрібні нам практично щодня, ну а зелень також дуже важлива для підтримки здоров'я. Разом - це чудова страва, яку можна їсти навіть просто так, а можна подавати з будь-яким салатом чи соусом або ж просто овочами.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир - 300 г.
  • Сир (бринза) - 50 г.
  • Борошно - 60 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Кріп - 15 г.
  • Олія - 40 г.
  • Сметана - 100 г.
  • Зелена цибуля - 8 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно змішати сир, яйце та просіяне борошно. Сир та кріп подрібнити в блендері (або руками), додати до тіста. Добре перемішати.

  • 02

    Сформувати сирники, час від часу змочуючи руки водою. Потім обсмажити сирники на розігрітій олії з двох сторін.

  • 03

    До цих сирників можна приготувати соус, змішавши в блендері сметану та зелену цибулю.