Порівняно недавно прийшли до нас різного типу фаст-фуди, які користуються популярністю, зокрема, в Америці. У нас вони теж добре прижилися, і зараз такого роду кафе можна зустріти на кожному кроці. На жаль, далеко не завжди знаєш, що саме кладуть у страви, які можна замовити в подібному закладі. Тому у нас є хороший рецепт сендвіча, який не поступається за смаком тим, які вже можна купити в готовому вигляді. Особливо завдяки скоринці на курячому філе. Але при цьому вони більш корисні. Тому що ви самі вибираєте кожен інгредієнт для сендвіча. Ним не страшно погодувати дитину, та й з'їсти самому. Чудовий варіант для сніданку.
У мисці змішати яблучний оцет з цукром.
Цибулю очистити і нарізати кільцями і помістити її в оцет для мариування. Маринувати протягом 15-20 хвилин періодично помішуючи.
Кожне філе розрізати вздовж волокон на 2 частини. Кожен шматок посолити і поперчити за смаком.
Яйце трохи збити вилочкою до однорідної маси.
Кожне філе обваляти в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.
Потім кожне філе обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору.
Після чого потрібно помістити смажені котлети в духовку, розігріту до 180°С, на 7-8 хвилин.
Редиску промити й нарізати кружечками.
Поки котлети запікаються, булки розрізати вздовж на дві частини. Нижню трохи змастити майонезом, потім покласти листи салату, печені котлети, мариновану цибулю і редиску. Зверху накрити другою половинкою булки і подавати.