Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці

Порівняно недавно прийшли до нас різного типу фаст-фуди, які користуються популярністю, зокрема, в Америці. У нас вони теж добре прижилися, і зараз такого роду кафе можна зустріти на кожному кроці. На жаль, далеко не завжди знаєш, що саме кладуть у страви, які можна замовити в подібному закладі. Тому у нас є хороший рецепт сендвіча, який не поступається за смаком тим, які вже можна купити в готовому вигляді. Особливо завдяки скоринці на курячому філе. Але при цьому вони більш корисні. Тому що ви самі вибираєте кожен інгредієнт для сендвіча. Ним не страшно погодувати дитину, та й з'їсти самому. Чудовий варіант для сніданку.

Інгредієнти

  • Куряче філе (2 шт.) - 500 г.
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Булочки для гамбургерів - 4 шт.
  • Редиска - 4 шт.
  • Панірувальні сухарі - 100 г.
  • Яблучний оцет - 5 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Листя салату - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Соняшнкикова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У мисці змішати яблучний оцет з цукром.

  • 02

    Цибулю очистити і нарізати кільцями і помістити її в оцет для мариування. Маринувати протягом 15-20 хвилин періодично помішуючи.

  • 03

    Кожне філе розрізати вздовж волокон на 2 частини. Кожен шматок посолити і поперчити за смаком.

  • 04

    Яйце трохи збити вилочкою до однорідної маси.

  • 05

    Кожне філе обваляти в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.

  • 06

    Потім кожне філе обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору.

  • 07

    Після чого потрібно помістити смажені котлети в духовку, розігріту до 180°С, на 7-8 хвилин.

  • 08

    Редиску промити й нарізати кружечками.

  • 09

    Поки котлети запікаються, булки розрізати вздовж на дві частини. Нижню трохи змастити майонезом, потім покласти листи салату, печені котлети, мариновану цибулю і редиску. Зверху накрити другою половинкою булки і подавати.