Сангрія
Кількість порцій - 8
Час приготування - 2 г 30 хв

Сангрія

Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.

Інгредієнти

  • Червоне сухе вино - 1,2 л.
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Сік апельсина - 1 шт.
  • Апельсини - 2 шт.
  • Лимон - 1 шт.
  • Кориця - 1 паличка
  • Коньяк - 50 мл.
  • Газована вода - 200 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.

  • 02

    Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.

  • 03

    Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.

  • 04

    Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.