Сангрія з яблуками і коньяком
Кількість порцій - 10
Час приготування - 25 хв

Сангрія з яблуками і коньяком

Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.

Інгредієнти

  • Червоне сухе вино - 2 пляшки
  • Коньяк - 100 мл.
  • Апельсиновий сік - 100 мл.
  • Цукор - 50 г.
  • Апельсин - 2 шт.
  • Лимон - 2 шт.
  • Лайм - 3 шт.
  • Яблука - 2 шт.
  • Газована вода - 2 склянки

Етапи приготування

  • 01

    У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.

  • 02

    Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.

  • 03

    Поставити в холодильник на 1 годину.

  • 04

    Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.