Сардини в мішечках з тіста
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Сардини в мішечках з тіста

Існує велика кількість різних закусок на швидку руку. Цей рецепт буде корисний для тих, хто не встиг підготуватися до приходу гостей або має мало часу для приготування закуски для пікніка. Крім швидкості приготування ці чудові сардини в мішечках з тіста є дуже смачними і ситними. Після приготування в духовці, мішечки рекомендується подавати на листах салату, попередньо приправлених лимоном і оливковою олією. Апетитне і смачне блюдо стане прикрасою Вашого столу.

Інгредієнти

  • Сардини в олії - 12 шт.
  • Листкове тісто - 2 шт.
  • Масло вершкове - 50 г.
  • Помідори - 4 шт.
  • Базилік (листя) - 6 шт.
  • Часник - 4 шт.
  • Зелена цибуля - 4 пучка

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до 200°C. З сардин витягнути хребет, розібрати рибу на шматочки, покласти в миску. Викласти на стіл, присипаний борошном, листи тіста, розрізати кожен на дві частини, тонко розкачати, змастити кожен розтопленим вершковим маслом.

  • 02

    Помідори подрібнити, попередньо видаливши кісточки. Змішати в мисці сардини, помідори, подрібнені цибулю та часник із базиліком, викласти начинку на кожен зі шматочків тіста. Кожен згорнути як мішечок. Зв'язати ниткою.

  • 03

    Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити її розтопленим вершковим маслом, викласти на папір мішечки із начинкою. Змастити кожен мішечок розтопленим вершковим маслом. Поставити деко в духовку на 20 хвилин.