Квашена капуста з м'ясом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Квашена капуста з м'ясом

Стара добра страва, яка відома з дитинства, тепер трохи змінена. У приготуванні цієї страви використовується квашена капуста. Її простіше і легше дістати. А особливо взимку, коли свіжої хорошою капусти мало. До того ж готувати цю страву набагато простіше і швидше. Якщо яловичини дома не знайшлося, можна замінити її будь-яким іншим м'ясом за смаком і бажанням. Наприклад, курка буде готуватися трохи швидше. Готову страву можна посипати зеленню, різними запашними приправами і подавати навіть як повноцінну страву. Це відмінний варіант не ситної і смачної домашньої повсякденної вечері. Її можна подавати навіть без гарніру.

Інгредієнти

  • М'якоть яловичини - 300 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Квашена капуста - 500 г.
  • Вода - 200 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Олія соняшникова - 4 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.

  • 02

    Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.

  • 03

    До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.

  • 04

    До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.

  • 05

    Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.

  • 06

    Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.

  • 07

    Рідина повинна вся випаруватися.

  • 08

    Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.