Стара добра страва, яка відома з дитинства, тепер трохи змінена. У приготуванні цієї страви використовується квашена капуста. Її простіше і легше дістати. А особливо взимку, коли свіжої хорошою капусти мало. До того ж готувати цю страву набагато простіше і швидше. Якщо яловичини дома не знайшлося, можна замінити її будь-яким іншим м'ясом за смаком і бажанням. Наприклад, курка буде готуватися трохи швидше. Готову страву можна посипати зеленню, різними запашними приправами і подавати навіть як повноцінну страву. Це відмінний варіант не ситної і смачної домашньої повсякденної вечері. Її можна подавати навіть без гарніру.
Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.
Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.
До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.
До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.
Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.
Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.
Рідина повинна вся випаруватися.
Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.