Напевно цим рецептом зараз зацікавилися ті, хто просто жити не може без грибів. А ті, хто до них досить байдужі, не поспішайте йти. Повірте, цей рецепт може зацікавити будь-кого. Адже так швидко і легко приготувати гриби не виходило ще ніколи. Крім того, смажити шампіньйони ви будете з часником. А часник надає їм дуже насичений аромат, він багатий на різні вітаміни. Не кажучи вже про те, що це природний афродизіак. Так що печериці по-венесуельські можна приготувати до романтичної вечері на двох. Хоча і для сімейної трапези ця страва теж підійде. Головне, що ви приготуєте з душею і для своїх рідних дуже корисну страву.
Печериці помити. Часник очистити і подрібнити за допомогою преса. У сковороду покласти підготовлені гриби і часник, додати оцет, олію, перець, цукор, лавровий лист і сіль.
Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. З моменту закипання, варити протягом 5 хвилин.
Готові грибочки остудити, покласти в банку і поставити в холодильник на 4 години.