Печериці по-венесуельськи
Кількість порцій - 6
Час приготування - 4 г 20 хв

Печериці по-венесуельськи

Напевно цим рецептом зараз зацікавилися ті, хто просто жити не може без грибів. А ті, хто до них досить байдужі, не поспішайте йти. Повірте, цей рецепт може зацікавити будь-кого. Адже так швидко і легко приготувати гриби не виходило ще ніколи. Крім того, смажити шампіньйони ви будете з часником. А часник надає їм дуже насичений аромат, він багатий на різні вітаміни. Не кажучи вже про те, що це природний афродизіак. Так що печериці по-венесуельські можна приготувати до романтичної вечері на двох. Хоча і для сімейної трапези ця страва теж підійде. Головне, що ви приготуєте з душею і для своїх рідних дуже корисну страву.

Інгредієнти

  • Печериці - 500 г.
  • Часник - 2 зуб.
  • Оцет - 80 мл.
  • Олія - 120 мл.
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Лавровый лист - за смаком
  • Цукор - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Печериці помити. Часник очистити і подрібнити за допомогою преса. У сковороду покласти підготовлені гриби і часник, додати оцет, олію, перець, цукор, лавровий лист і сіль.

  • 02

    Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. З моменту закипання, варити протягом 5 хвилин.

  • 03

    Готові грибочки остудити, покласти в банку і поставити в холодильник на 4 години.