Шаурма з сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Шаурма з сиром

Спробуйте приготувати вдома шаурму із сиром. Це зовсім не складно і куди корисніше, ніж де інде. Куряче філе, що використовується тут, містить легкозасвоювані білки, вітаміни і мінерали. Свіжа капуста і ароматна цибуля нададуть страві весняного смаку і приємного аромату. Домашня шаурма відрізняється не лише вдалими смаковими властивостями, але і своєю універсальністю. Вона буде доречна скрізь - в офісі, школі, на природі. І хоча наша українська кухня вважається однією з найсмачніших, ми сподіваємося, що страви інших кухонь теж припадуть вам до смаку, і ви знайдете декілька хвилин, щоб переконатися в цьому і приготувати таку чудову закуску.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 2 шт.
  • Капуста - 200 г.
  • Твердий сир - 100 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Майонез - 5 ст. л.
  • Олія - 2 ст. л.
  • Лаваш - 1 упаковка
  • Приправа Кнорр "Шаурма по-домашньому" - 1 пакетик

Етапи приготування

  • 01

    Нашаткувати капусту. На великій тертці натерти моркву і цибулю. Перемішати.

  • 02

    Заправити салат майонезом і сумішшю для соусу.

  • 03

    Куряче філе нарізати на 6 тонких пластин. Обваляти курку в рослинній олії і вмісті 1 пакетика Кнорр на друге «Шаурма по-домашньому з ніжним часниковим соусом». На розігрітій сковорідці обсмажити філе до золотистого кольору.

  • 04

    Натерти сир на крупній тертці. Загорнути в лаваш курку і кілька ложок салату, а зверху посипати тертим сиром.