Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано
Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано

Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано

Ця страва зробить вас воістину знавцем кулінарії в очах всіх ваших рідних і близьких. Приготувавши пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано, ви здивуєте будь-кого. Страва дуже ситна завдяки картоплі і фаршу. Оливкова олія, перець і вершки роблять його ніжним і незвичайним, а томатна паста подарує йому певну соковитість. І на довершення, орегано прикрасить пиріг запашним ароматом. Якщо ж ви любите гострі страви, можете додати в пиріг соус табаско, який зробить його ще пікантнішим. Але будьте готові - після такого пирога домочадці просто так не відступлять, і будуть просити ще. Адже, хто не захоче відчути себе в ресторані, знаходячись вдома?

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Картопля — 170 г.
  2. 2. Фарш яловичий — 170 г.
  3. 3. Томатна паста — 90 г.
  4. 4. Масло вершкове — 15 г.
  5. 5. Вершки — 30 мл.
  6. 6. Орегано — 10 г.
  7. 7. Олія оливкова — 15 мл.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком

Етапи готування

  1. Картоплю помити і відварити (неочищеною) у воді або на пару до готовності. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Додати у фарш цибулю, часник, сіль і перець.

  2. Коли картопля буде готова, очистити її від шкірки і за допомогою виделки розтерти в пюре, додавши вершкове масло, сіль і вершки. У склянку укласти шар фаршу, потім картоплю і пасту. Повторювати так шар за шаром.

  3. Закрити стакани кришками і варити на пару протягом 30-35 хвилин. Перед подачею зняти кришки і прикрасити томатною пастою і орегано. За бажанням можна додати сметану.