Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Шоколадно-бананова паста
Шоколадно-бананова паста

Шоколадно-бананова паста

Швидка, нескладна в приготуванні бутербродна паста з бананів і шоколаду. Смак пасти - банановий з шоколадним присмаком, структура - легка, пружиниста. Після охолодження паста добре тримає форму, не розпливається. Для приготування пасти краще використовувати дуже стиглі банани. Апельсиновий сік можна приготувати, віджавши сік одного маленького апельсина. Кількість цукру може змінюватися. У цьому питанні краще довіритися своєму смаку. До шоколадно-бананової пасти прекрасно підійде хрусткий хліб або крекерне печиво, а можна намазувати пасту на булочку або на свіжий хліб. Якщо змішати приготовану пасту з кисломолочним сиром - вийде смачний, оригінальний десерт, можна додати її в мафіни.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Банани — 3 шт.
  2. 2. Молочний шоколад — 100 г.
  3. 3. Апельсиновий сік — 50 мл.
  4. 4. Цукор — 3 ст. л.

Етапи готування

  1. Банани очистити, скласти в каструлю або ківш і розім'яти в пюре.

  2. Потім каструлю поставити на невеликий вогонь, додати сік і цукор. Розмішати і варити так близько 5 хвилин.

  3. Шоколад поламати на шматочки і додати в кухлик. Варити, помішуючи, до повного розчинення шоколаду.

  4. Зняти з вогню, розлити по баночках. Остудити і прибрати в холодильник (термін зберігання не більше 2-х тижнів).