Шоколадний манник
Кількість порцій - 8
Час приготування - 3 г

Шоколадний манник

Застосування манної крупи не дуже різноманітне. Ми підкажемо. де її вдало використати. Є відмінний рецепт випічки з манки. Назва така ж проста, як і цей пиріг - так, це шоколадний манник. Він швидко замінить обридлу манну кашу. Як вам таке перевтілення? Ви з великим задоволенням візьмите у свою домашню кухню легку і ніжну випічку. Пропонуємо ближче познайомитися із класичним шоколадним манником прямо зараз. Якщо захочеться красиво підкоригувати пиріг, рекомендуємо додати в тісто горішки, цукати, або фрукти. Ваша ексклюзивна страва неодмінно вийде, якщо будете дотримуватись нашого рецепту.

Інгредієнти

  • Манка - 1 ст.
  • Цукор ванільний - щіпка
  • Цукор коричневий - 3/4 ст.
  • Какао - 4 ст. л.
  • Олія - 100 мл.
  • Борошно - 1 ст.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Яблучний оцет - 1 ст. л.
  • Цукрова пудра - за смаком
  • Вода - 1 ст.

Етапи приготування

  • 01

    У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.

  • 02

    Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.

  • 03

    Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.

  • 04

    Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.