Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Cалат з креветок та огірків по-китайськи
Cалат з креветок та огірків по-китайськи

Cалат з креветок та огірків по-китайськи

Досить оригінальний салат в китайському стилі. Салат на смак в міру гострий і трохи солодкий за рахунок цукру і ніжного солодкуватого м'яса креветок. Найкраще в цьому салаті використовувати королівські або тигрові креветки, які будуть добре прикрашати його. Виглядати готовий салат буде дуже ефектно. Це проявляється в першу чергу в колірному поєднанні салатового кольору огірків і зелені і ніжно рожевого кольору креветок. За бажанням можна додати в салат селеру і скропити лимонним соком. Креветки можна відварити або ж використовувати гриль. Загалом вийде дуже смачно, корисно і поживно. Приємного апетиту!

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Оцет бальзамічний — 10 мл.
  2. 2. Креветки — 500 г.
  3. 3. Огірки — 300 г.
  4. 4. Цукор — 5 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Зелень — 20 г.
  7. 7. Хрін — 10 г.
  8. 8. Оливкова олія — 10 мл.

Етапи готування

  1. Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Огірки помити, очистити, нарізати тонкими пластинками. Зелень помити, просушити, подрібнити.

  2. Змішати оцет, олію, хрін, цукор, сіль. Замаринувати в цій заправці огірки мінімум на 10 хвилин. У салатник викласти огірки, зверху креветки і посипати зеленню.