Салат із креветок та лосося з авокадо і маслинами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат із креветок та лосося з авокадо і маслинами

Неповторна страва для примхливих гурманів і справжніх поціновувачів смаку. У ньому і морська свіжість, і екзотична насолода. Ви вже заінтриговані? І не даремно, адже Вашій увазі делікатесний салат із креветок і лосося з авокадо і маслинами. Така прекрасна страва відмінно підійде для Вашого святкового застілля, а багатий насичений смак і оригінальне виконання приємно здивують Ваших гостей. Незвичайне на перший погляд, але дуже вдале поєднання інгредієнтів вигідно виділяє цей салат серед безлічі інших. Легкий і ситний, простий і лаконічний, пікантний і вишуканий – далеко не всі якісні характеристики, якими можна описати цей чудовий салатик. Що вже тут казати, треба пробувати.

Інгредієнти

  • Креветки - 200 г.
  • Лосось копчений - 250 г.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Маслини - 100 г.
  • Салат - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія оливкова - 20 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.

  • 02

    Маслини нарізати кільцями. Салат помити, просушити, нарвати руками. Лосось нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.