Салат із креветок з печерицями та зеленню
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат із креветок з печерицями та зеленню

Зараз досить-таки важко собі уявити святкове застілля без такої чудової закуски як салат. У більшості випадків, звичайна сімейна трапеза теж не обходиться без цієї страви. Загалом, салати стрімко увірвалися в наше життя, ставши невід'ємною частиною нашого раціону. Вашій увазі рецепт салату із креветок з печерицями та зеленню. Ніжне м'ясо креветок ідеально гармонує з апетитними грибочками і хрусткою цибулею. Смачний і поживний, легкий і свіжий, вишуканий і пікантний – цей нескінченний список його незаперечних переваг можна продовжувати вічно. А найголовніше – цей салатик готується дуже швидко і просто, тому він Вас легко виручить, якщо прийшли неждані гості.

Інгредієнти

  • Креветки очищені - 300 г.
  • Печериці - 200 г.
  • Цибуля - 120 г.
  • Масло вершкове - 30 г.
  • Зелень - 20 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Гриби нарізати часточками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити гриби і цибулю на вершковому маслі.

  • 02

    Зелень помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.