Свиняча відбивна по-болгарськи
Кількість порцій - 3
Час приготування - 45 хв

Свиняча відбивна по-болгарськи

Незважаючи на те, що свинина – один з найсмачніших, ніжних і легких у приготуванні видів м'яса, далеко не кожен може приготувати її так, щоб страва стала справжнім шедевром кулінарного мистецтва. А ось болгари можуть, ще й як можуть. Болгарські м'ясні страви відрізняються шиком, який до цих пір не вдалося повторити жодній кухні світу. Отже, Вашій увазі свиняча відбивна по-болгарськи. Тонка скибочка ніжного, соковитого м'яса із золотистою хрусткою скоринкою, просоченою пряними спеціями і гірчицею, стане головною прикрасою будь-якого столу. У Болгарії відбивну зі свинини традиційно подають разом із легкими овочевими салатами, як би врівноважуючи жирність і легкість, калорійність і дієтичність.

Інгредієнти

  • Свинина - 500 г.
  • Сухарі панірувальні - 100 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Приправа для м'яса - за смаком
  • Гірчиця - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Свинину помити і порізати на шматки, товщиною 1,5 см. Відбити молотком.

  • 02

    Кожен шматок м'яса змастити гірчицею, посолити, посипати перцем і приправою. Залишити на 30 хвилин.

  • 03

    Обваляти м'ясо в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді соняшникову олію, обсмажити м'ясо з двох сторін.