Солодкий перець з кукурудзою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Солодкий перець з кукурудзою

У мінімалізмі деколи укладена неабияка частка чарівності. У тому числі і в мінімалізмі кулінарному. Так, наприклад, завдяки такому елементарному способу приготування овочів можна отримати прекрасну самостійну страву (якщо Ви дотримуєтеся вегетаріанського або пісного раціону) або ж оригінальний гарнір до м'яса, риби. Отже, Вашій увазі до неподобства простий і швидкий, до безумства смачний і ароматний мікс із солодкого болгарського перчика, яскравої моркви, ріпчастої цибулі та консервованої кукурудзи. Все, що Вам потрібно – обсмажити овочі між собою, а потім протушкувати їх з бульйоном. Комбінуючи різні прянощі і спеції на Ваш розсуд, Ви можете легко змінювати смакові відтінки страви. Смачного.

Інгредієнти

  • Солодкий перець - 2 шт.
  • Кукурудза (консервована) - 1 банка
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Бульйон або вода - 1 склянка
  • Сіль - за смаком
  • Рослинна олія для смаження - 4 ст.л.
  • Будь-які спеції - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю дрібно наріжте.

  • 02

    Моркву натріть на середній терці.

  • 03

    Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.

  • 04

    Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору.

  • 05

    Додайте моркву, ще трохи обсмажте.

  • 06

    Потім покладіть перець і смажте ще 5-7 хвилин.

  • 07

    Додайте кукурудзу (рідину від кукурудзи можна також влити в сковороду, в цьому випадку води або бульйону знадобиться менше) і влийте воду або бульйон.

  • 08

    Трохи посоліть, додайте спеції за смаком і тушкуйте, помішуючи, 15-20 хвилин до випаровування рідини.