У мінімалізмі деколи укладена неабияка частка чарівності. У тому числі і в мінімалізмі кулінарному. Так, наприклад, завдяки такому елементарному способу приготування овочів можна отримати прекрасну самостійну страву (якщо Ви дотримуєтеся вегетаріанського або пісного раціону) або ж оригінальний гарнір до м'яса, риби. Отже, Вашій увазі до неподобства простий і швидкий, до безумства смачний і ароматний мікс із солодкого болгарського перчика, яскравої моркви, ріпчастої цибулі та консервованої кукурудзи. Все, що Вам потрібно – обсмажити овочі між собою, а потім протушкувати їх з бульйоном. Комбінуючи різні прянощі і спеції на Ваш розсуд, Ви можете легко змінювати смакові відтінки страви. Смачного.
Цибулю дрібно наріжте.
Моркву натріть на середній терці.
Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.
Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору.
Додайте моркву, ще трохи обсмажте.
Потім покладіть перець і смажте ще 5-7 хвилин.
Додайте кукурудзу (рідину від кукурудзи можна також влити в сковороду, в цьому випадку води або бульйону знадобиться менше) і влийте воду або бульйон.
Трохи посоліть, додайте спеції за смаком і тушкуйте, помішуючи, 15-20 хвилин до випаровування рідини.