Це швидкий варіант приготування смачної вечері. Особливо порадіють такій страві ті хто не любить довго возитися на кухні. Адже, приготування страви забере у вас всього двадцять хвилин. При такому мінімумі часу ви будете мати повноцінну смачну страву. Вона вживається в якості самостійної страви, адже, тут є і гарнір - рис, і основна страва - креветки. До того ж в рецепті присутні багато інших інгредієнтів, які в своєму поєднанні і дадуть той незвичайний і самобутній колорит всій страві. Страва досить ситна, але не дуже калорійна. Тому що креветки містять дуже багато білка, який не зіпсує вашу фігуру зайвими кіллограми.
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, всипати рис, варити. Сковороду поставити на вогонь, влити кунжутну олію, додати в сковороду подрібнений часник, важливо не пережарити.
Вичавити з лимонів сік, додати до соку в мисці соєвий соус, оцет, цукор і креветки. Перемішати інгредієнти. Додати суміш в сковороду до часнику. Як тільки рідина почне кипіти, зменшити вогонь.
Додати в сковороду руколу і коріандр, додати трохи недоварений рис з рідиною, якщо така є. Перемішати. Накрити кришкою, зняти з вогню, дати настоятися 2-3 хвилини в сковороді.