Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Вершковий сир з гарбузом і яблуками
Вершковий сир з гарбузом і яблуками

Вершковий сир з гарбузом і яблуками

Вершковий сир з гарбузом і яблуками – вишукана закуска для любителів витончених смаків. До того ж, рецепт простий і легкий у приготуванні. У запропонованій страві замість пюре з відварного гарбуза можна використовувати консервоване гарбузове пюре без цукру. Урізноманітніть рецепт і додайте кленовий сироп, після чого страва заграє смаковими нотками ніжної карамелі. Якщо Ви вирішили прикрасити дану страву не запеченими, а свіжими яблуками, наріжте їх тонкими дольками-слайсами, попередньо забравши кісточки, і посипте зверху корицею.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Сир вершковий — 3,5 ст. л.
  2. 2. Цукор коричневий — 1,5 ст. л.
  3. 3. Гарбуз — 100 г.
  4. 4. Кориця мелена — за смаком
  5. 5. Яблука червоні — 4 шт.

Етапи готування

  1. Відварити гарбуз, остудити, перекласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.

  2. Додати в блендер до гарбузового пюре вершковий сир, цукор і корицю. Подрібнити. Перекласти суміш у миску, поставити в холодне місце.

  3. Яблука очистити, нарізати середніми шматочками, запекти в духовці.

  4. Подавати сир із печеними яблуками (при бажанні можна зі свіжими).