Вершковий сир з гарбузом і яблуками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Вершковий сир з гарбузом і яблуками

Вершковий сир з гарбузом і яблуками – вишукана закуска для любителів витончених смаків. До того ж, рецепт простий і легкий у приготуванні. У запропонованій страві замість пюре з відварного гарбуза можна використовувати консервоване гарбузове пюре без цукру. Урізноманітніть рецепт і додайте кленовий сироп, після чого страва заграє смаковими нотками ніжної карамелі. Якщо Ви вирішили прикрасити дану страву не запеченими, а свіжими яблуками, наріжте їх тонкими дольками-слайсами, попередньо забравши кісточки, і посипте зверху корицею.

Інгредієнти

  • Сир вершковий - 3,5 ст. л.
  • Цукор коричневий - 1,5 ст. л.
  • Гарбуз - 100 г.
  • Кориця мелена - за смаком
  • Яблука червоні - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити гарбуз, остудити, перекласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.

  • 02

    Додати в блендер до гарбузового пюре вершковий сир, цукор і корицю. Подрібнити. Перекласти суміш у миску, поставити в холодне місце.

  • 03

    Яблука очистити, нарізати середніми шматочками, запекти в духовці.

  • 04

    Подавати сир із печеними яблуками (при бажанні можна зі свіжими).