Вершковий сир з гарбузом і яблуками – вишукана закуска для любителів витончених смаків. До того ж, рецепт простий і легкий у приготуванні. У запропонованій страві замість пюре з відварного гарбуза можна використовувати консервоване гарбузове пюре без цукру. Урізноманітніть рецепт і додайте кленовий сироп, після чого страва заграє смаковими нотками ніжної карамелі. Якщо Ви вирішили прикрасити дану страву не запеченими, а свіжими яблуками, наріжте їх тонкими дольками-слайсами, попередньо забравши кісточки, і посипте зверху корицею.
Відварити гарбуз, остудити, перекласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.
Додати в блендер до гарбузового пюре вершковий сир, цукор і корицю. Подрібнити. Перекласти суміш у миску, поставити в холодне місце.
Яблука очистити, нарізати середніми шматочками, запекти в духовці.
Подавати сир із печеними яблуками (при бажанні можна зі свіжими).