Ми із задоволенням представляємо вашій увазі рецепт слойок з грибами. Слойки можуть бути з самими різними начинками. Наприклад, з шинкою, сиром, куркою, овочевими начинками. Але з грибами вони виходять дуже смачними і ситними. А головне приготування слойок не займе у вас багато часу. Чарівність цих слойок полягає в тому, що вони готуються з готового листкового тіста. А готувати з готового тіста дуже легко, просто, а найголовніше приємно, адже, вам не прийдеться витрачати час на його приготування, а саме тісто дуже слухняне і випічка завжди виходить дуже смачною і ароматною. До того ж, після деякого часу слойки не черствіють, а це означає, що їх можна вживати протягом кількох днів.
Листкове тісто розкачати і порізати на невеликі квадратики.
Потім почистити і нашаткувати цибулю. Помити, почистити і порізати на смужки гриби. Цибулю і печериці смажити до готовності. Посолити, поперчити.
Потім викласти начинку на квадратики з тіста, посипати тертим на дрібній тертці сиром. Скласти тісто з начинкою навпіл, формуючи виріб. Щільно закріпити краї.
Кожну слойку змастити збитим яйцем і викласти на деко, змащене вершковим маслом.
Випікати слойки з грибами 30 хвилин при температурі 200°С.