Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Свинина шарами
Свинина шарами

Свинина шарами

Звичним смаженим або тушкованим м'ясом зараз важко кого-небудь здивувати. Якщо хочете спробувати щось нове й оригінальне – різноманітьте своє меню і приготуйте свинину шарами. Соковита свиняча грудинка, запечена з пряними базиліком, кропом і часником, викличе безсумнівний захват у Ваших рідних. Секрет даного рецепту: важливо витримати під пресом приправлену свинину в холодильнику. Саме тоді грудинка змаринується у власному соку, а також у часнику, яким було попередньо натерте м'ясо, і стане неймовірно ароматною і соковитою.

Кількість порцій 6
Час приготування 80 хв

  1. 1. Свиняча грудинка — 1 кг.
  2. 2. Часник — 4 зубчики
  3. 3. Базилік — 1 пучок
  4. 4. Кріп — 1 пучок
  5. 5. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
  6. 6. Приправа для свинини — 1 ч. л.
  7. 7. Сіль — 1/3 ч. л.
  8. 8. Олія соняшникова — 2 ст. л.

Етапи готування

  1. М'ясо посипати приправою, чорним перцем, посолити. Часник подавити на часникодавці і натерти ним м'ясо.

  2. Покласти свинину в миску, накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч. Фольгу змастити маслом. Розкласти на фользі половину пучків базиліка та кропу.

  3. Зверху викласти м'ясо, а на м'ясо - базилік і кріп.

  4. Зверху закрити фольгою. Запікати при 200°C 40 хвилин.